آلان
تهیه فوری آش ترخینه
ن : آلان ت : سه شنبه 18 بهمن 1401 ز : 13:45 | +

یکی از بی نظیر ترین روش های آشپزی اصیل در ایران، تهیه آش است که در سراسر ایران انواع و اقسام متفاوتی دارد. شاید از قدیمی ترین روش های تهیه آش، ترخینه باشد که خاصه غرب ایران و مناطق کرد نشین کشور عزیزمان است.

این خوراکی را به این دلیل به روش خاص خودش درست می کردند تا ماندگاری بالاتری داشته باشد و در زمستان به راحتی قابل استفاده باشد. در ادامه ی این مطلب از شادیما طرز تهیه آش ترخینه را به شما آموزش داده ایم.


مواد مورد نیاز برای تهیه آش ترخینه

نخود 1 لیوان
عدس 1 لیوان
لوبیا سفید 1 لیوان
پیاز خرد شده 1 لیوان
ترخینه 300 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
سبزی آش 900 گرم
نعنا 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
روغن ½ لیوان
پیاز داغ به میزان دلخواه

*سبزی آش: تره و جعفری و گشنیز و اسفناج به یک میزان


ادامه ی مطلب